Lees voor

Repair Café weer open op 30 maart

Op zaterdag 30 maart 2013 is alweer het zesde Repair Café in kringloopwinkel het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Van 11.00 tot 15.30 uur bent u van harte welkom om samen met één van de vrijwilligers bijv. uw elektrische apparaten, gereedschap of kleding te repareren. Reparatie kost niets, maar het Repair Café ontvangt graag een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.
 

Tijdens het Repair Cafe is er ook de mogelijkheid om met het Duurzaamheidsspel van Stichting Ecodomus, De Wolden, uw kennis te testen over uw energiegebruik. Niet alleen het gebruik van elektrische apparaten, maar ook de afweging om te reizen met bijv. de auto of het  openbaar vervoer komen in dit spel aan de orde. Het Repair Café past uitstekend bij de duurzame keuzes die Ecodomus nastreeft: Vaak is repareren immers (ook al is het apparaat niet superzuinig) beter voor het milieu dan iets weggooien en weer nieuw kopen.

 

Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zaterdag 30 maart ook gewoon geopend, met voor alle bezoekers van de winkel en het Repair Café gratis koffie en thee. Ook in de rest van 2013 is Repair Café Hoogeveen weer elke laatste zaterdag van de maand open van 11.00 - 15.30 uur. Graag tot ziens!

 

 

130126 Repair Cafe

 

Uitgelicht

Zoeken