Lees voor

Repair Café weer open op 28 september

 

Het is weer bijna de laatste zaterdag van de maand, dus weer tijd voor het Repair Café Hoogeveen! Op zaterdag 28 september 2013 bent u van 11.00 tot 15.30 uur van harte welkom bij het Repair Café in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. De vrijwilligers van het Repair Café helpen u graag bij het repareren van uw kapotte spullen. Zo leveren we met elkaar een bijdrage aan het milieu en leren we van elkaar.

Natuurlijk lukt het niet altijd om het meegenomen artikel te repareren, maar meer dan de helft van de bezoekers gaat met een gerepareerd product naar huis. Het gaat dan bijv. om een (wekker)radio, magnetron, fiets, broek, lamp, boormachine, acculader, naaimachine, strijkijzer, stoel, winterjack, slijpmachine, shirt, tosti-ijzer, fiets, bladblazer of om uitleg van een gebruiksaanwijzing. Zaterdag 28 september is er van 11.00 tot 13.00 uur ook een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen zoals het helpen bij het installeren van uw zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software.

Reparatie kost op zich niets, maar het Repair Café ontvangt graag uw vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zaterdag 28 september ook gewoon geopend, met voor alle bezoekers van de winkel of het Repair Café gratis koffie en thee. Ook in de rest van 2013 is Repair Café Hoogeveen weer elke laatste zaterdag van de maand open van 11.00 - 15.30 uur. Graag tot ziens!

 

130830 Repair Café

 

 

Uitgelicht

Zoeken