Lees voor

Repair Café weer open op 27 april

Op zaterdag 27 april 2013 bent u van 11.00 tot 15.30 uur weer van harte welkom bij het Repair Café in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Het Repair Café is een landelijk initiatief gebaseerd op de filosofie dat spullen zelf repareren leuk en leerzaam is. Het Repair Café hoopt hiermee ook een bijdrage te leveren aan het milieu en het is ook een leuke plek om elkaar te ontmoeten.

 

Heeft u spullen die u graag wilt, maar zelf niet kunt repareren, dan helpen de vrijwilligers van het Repair Café u graag. Het kan bijv. gaan om een broek met een gat, een handdoek zonder lusje, een wekkerradio, een strijkijzer, wekkerradio, stoel of fiets. Reparatie kost niets, maar het Repair Café ontvangt graag uw vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Repair Café Hoogeveen is op zoek naar iemand voor het bijhouden van hun website (in WordPress) en hun social media. Heeft u interesse, komt u dan gerust even langs op het Repair Café van 27 april of bel met Het GOED (0528 - 23 46 16)

 Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zaterdag 27 april ook gewoon geopend, met voor alle bezoekers van de winkel of het Repair Café gratis koffie en thee. Ook in de rest van 2013 is Repair Café Hoogeveen weer elke laatste zaterdag van de maand open van 11.00 - 15.30 uur. Graag tot ziens!

 

 

Uitgelicht

Zoeken