Lees voor

Repair Café weer open op 25 mei

Op zaterdag 25 mei 2013 bent u van 11.00 tot 15.30 uur weer van harte welkom bij het Repair Café in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Het Repair Café Hoogeveen loopt als een trein. Inmiddels zijn er zeven Repair Cafés geweest met na een voorzichtige start in oktober vorig jaar, in 2013 zo’n 37 bezoekers per keer. Natuurlijk lukt het niet altijd om het meegenomen artikel te repareren, maar meer dan de helft van de bezoekers gaat met een gerepareerd product naar huis. Het gaat dan bijv. om een radio, magnetron, broek, boormachine, acculader, naaimachine, strijkijzer, stoel, winterjack, slijpmachine, shirt, tosti-ijzer, fiets, bladblazer, uitleg van een gebruiksaanwijzing etc.

 

Kortom, heeft u spullen die u graag wilt, maar zelf niet kunt repareren, dan helpen de vrijwilligers van het Repair Café u daarbij graag. Zo leveren we met elkaar een bijdrage aan het milieu en leren we van elkaar. Reparatie kost niets, maar het Repair Café ontvangt graag uw vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Repair Café Hoogeveen is op zoek naar een vrijwilliger voor het bijhouden van hun website (in WordPress) en hun social media. Heeft u interesse, kom dan gerust even langs op het Repair Café van 25 mei of bel met Het GOED (0528 - 23 46 16).

 Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zaterdag 25 mei ook gewoon geopend, met voor alle bezoekers van de winkel of het Repair Café gratis koffie en thee. Ook in de rest van 2013 is Repair Café Hoogeveen weer elke laatste zaterdag van de maand open van 11.00 - 15.30 uur. Graag tot ziens!

130427 Repair Café

 

Uitgelicht

Zoeken