Lees voor

Repair Café weer open op 23 februari

Zaterdag 23 februari 2013 is het Repair Café weer van 11.00 tot 15.30 uur te vinden in kringloopwinkel Het Goed aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Heeft u dingen die u graag wilt maar niet kunt repareren, dan helpen de vrijwilligers van het Repair Café u graag.

Een volgende keer kunt u dan misschien zelf uw broek met een gat, shirt met een losse naad, waterkoker, lamp, koffiezetapparaat, stoel, radio, kruimeldief, mixer, jack zonder lusje, strijkijzer of iets anders repareren. Reparatie kost niets, maar het Repair Café ontvangt graag een vrijwillige bijdrage voor de onkosten om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen. Kringloopwinkel Het Goed  is natuurlijk zaterdag 23 februari ook gewoon geopend. Voor alle bezoekers van de winkel en het Repair Café is er die dag gratis koffie en thee.

Het Repair Café is een landelijk initiatief gebaseerd op de filosofie dat spullen zelf repareren leuk en leerzaam is. Tevens hoopt het Repair Café zo een bijdrage te leveren aan het milieu en daarnaast is het een leuke plek om elkaar te ontmoeten. Behalve zaterdag 23 februari is het Repair Café ook in de rest van 2013 weer elke laatste zaterdag van de maand open van 11.00 - 15.30 uur. Graag tot ziens!

130126 Repair Café JZ 2 130126  Repair Café 1

Uitgelicht

Zoeken