Lees voor

Repair Café op 30 november

Repair Café Hoogeveen gaat inmiddels zijn tweede jaar in. Op zaterdag 3 november 2013 bent u, net zoals elke laatste zaterdag in de maand, weer van harte welkom bij het Repair Café in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Dit eerst landelijke, maar inmiddels ook internationale initiatief met o.a. Repair Cafés in Duitsland, België en Amerika, is gebaseerd op de filosofie dat spullen zelf repareren leuk en leerzaam is. Daarmee levert het Repair Café een bijdrage aan het milieu en is het een leuke ontmoetingsplek.

De vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen zitten zaterdag 30 november weer graag voor u klaar om te helpen bij de reparatie van bijv. een wekkerradio die geen geluid meer geeft, een mixer met kuren, een boormachine die niet goed meer boort, een stoel met een losse leuning, een langzame laptop, een broek met een losse zoom, een lamp die dienst weigert, een sweater met een gat, een tosti-ijzer dat niet meer warm wordt of een stroeflopende naaimachine. Ook is van 11.00 tot 13.00 uur weer een vrijwilliger beschikbaar voor uw kleine computerproblemen zoals het helpen bij het installeren van uw zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software.

Reparatie kost niets, maar het Repair Café ontvangt graag uw vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zelf zaterdag 30 november ook gewoon geopend, met voor alle bezoekers van de winkel of het Repair Café gratis koffie en thee.

 

 

Uitgelicht

Zoeken