Lees voor

Kneutertocht in Pesse, Fluitenberg, Stuifzand en Tiendeveen

Op de nationale burendag 21 september 2013 organiseren de initiatiefgroepen van Pesse, Fluitenberg, Stuifzand en Tiendeveen de eerste editie van de Kneutertocht. Het initiatief is bedoeld om deelnemers nader kennis te laten met maken met al het moois dat de vier dorpen te bieden.

De Kneutertocht is een fiets/puzzelroute van 38 km. De route voert langs mooie natuur, cultuurhistorische monumenten, (kleine) bedrijvigheid en kunstenaars. Tijdens Burendag 2013 heet een aantal van deze bedrjiven en kunstenaars u van harte welkom om te laten zien wat ze hebben te bieden. De werkgroep, bestaande uit twee leden van de initiatiefgroepen van de vier dorpen, hebben we hiervoor een speciaal programmaboekje gemaakt met daarin de route met aanvullende informatie. In het midden van het boekje is een routekaart toegevoegd.

De nummering van de route begint in Tiendeveen, maar het is mogelijk om bij elk van de vier dorpshuizen te starten. Dit zijn: Multifunctioneel Centrum Tiendeveen, De Wenning in Pesse, Ons Dorpshuis in Stuifzand en 't Overschotje in Fluitenberg.

130921 poster kneutertocht

Uitgelicht

Zoeken