Lees voor

Kerstoptreden op 21 december wijkkoor Schutlanden Kattouw

In het voorjaar van 2012 is de nieuwe locatie De Vecht van het Jannes van der Sleedenhuis geopend in de wijk De Weide. Bij de opening van het woonzorgcentrum werd door het locatiehoofd van de Vecht de wens uitgesproken dat de nieuwbouwlocatie een ontmoetingsplek voor bewoners uit de Vecht en buurtbewoners zou zijn.

Samen met het opbouwwerk van Stichting Welzijnswerk werd het wijkkoor  bedacht. Het project ‘wijkkoor’ werd meteen door de wijk omarmt.

Dit was vooral te merken aan de grote hoeveelheid aanmeldingen naar aanleiding van een oproep in het Lopend Vuur en het Weidenieuws.  Er meldden zich niet alleen bewoners uit de wijk aan om mee te zingen maar ook  vrijwilligers uit het Jannes van de Sleedenhuis  én een dirigent en pianist.

Het koor is na de zomervakantie van start gegaan voor een periode van 3 maanden. Op zaterdag 21 december wordt het project afgesloten met een muzikaal optreden in de Vecht. In totaal zijn 23 buurtgenoten wekelijks aan het oefenen.

Frank Roffel, heeft de regie over het koor. Professioneel  maar ook vol aandacht voor de koorleden stuurt hij in een kort tijdsbestek het koor aan om uiteindelijk een prachtig kerstoptreden te verzorgen.

Gezelligheid en sociale momenten op een repetitieavond vindt hij ook heel belangrijk. En dat is te zien, de koorleden gaan met veel plezier naar de avonden toe!

Afsluiting

Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 21 december om 15.00 uur in de Vecht het resultaat te beluisteren van 3 maanden projectkoor Schutlanden Kattouw.

Heeft u zelf een leuk idee voor in het dorp, de wijk of de buurt dan kunt u contact opnemen met het opbouwwerk van Stichting Welzijnswerk. Tel. 27 88 55

 

131127 wijkkoor

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken