Lees voor

De Noorderbrug wordt beheerder subsite

Vrijwilligers van de Noorderbrug gaan de subsite van de buurtsmederij Steenbergerweiden, Trasselt en Kinholt beheren. Gistermiddag 12 februari hebben medewerkers van De Smederijen hierover afspraken gemaakt met de Noorderbrug. Het is de eerste keer dat een organisatie die actief is in een Smederijgebied het beheer van een subsite overneemt.

 

Voor de Noorderbrug biedt het beheer van de subsite een mooie gelegenheid om haar betrokkenheid bij de buurt en bekendheid te vergroten en bij het vullen van de subsite met informatie en foto’s hoopt de Noorderbrug ook op bijdragen en medewerking van actieve inwoners in de buurt. Op die manier kan de subsite een rol spelen bij het vergroten van de leefbaarheid en saamhorigheid in de buurt.

De Smederijen van Hoogeveen richt zich de komende periode meer en meer op sociale projecten in de 25 gebieden. Elk gebied heeft een eigen subsite waar gebiedsgerichte informatie is te zien en te lezen. Ook in enkele andere gebieden hebben medewerkers van De Smederijen het beheer van een subsite overgedragen aan inwoners. Zij zijn tenslotte de oren en ogen van een buurt, wijk of dorp.

 

Uitgelicht

Zoeken