Lees voor

Bewoners Neptunus steken handen uit de mouwen

Op zaterdag 23 maart vanaf 12 uur zijn buurtbewoners van de Neptunus met elkaar aan het werk in de straat. Zij leggen gezamenlijk bestrating aan. Dit doen zij om hun straat prettig leefbaar te houden en voorbereidingen te treffen voor de plaatsing van een tafeltennistafel later deze maand. Het is positief om te zien hoe bewoners zelf werken aan de leefbaarheid van de straat en het creëren van een sportieve voorziening.

 

De sinds kort actieve bewonerswerkgroep hebben met behulp van opbouwwerker Trijn Bisschop met succes een idee ingediend tijdens de extra ideeronde van de wijksmederij in Krakeel. De initiatiefgroep besloot het plan te belonen met een financiële bijdrage voor het aanschaffen en plaatsen van een tafeltennistafel centraal in de straat. Voorwaarde was wel dat de bewoners zelf de handen uit de mouwen moesten steken om het plan ook daadwerkelijk te realiseren.

 

Wijkbewoners in Krakeel realiseerden met ondersteuning van de wijksmederij sinds de verkiezingen van vorig jaar april maar liefst 24 initiatieven. Een record voor de wijk Krakeel.

 

 

Uitgelicht

Zoeken