Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Inspreken

Als inwoner, groep of organisatie van Hoogeveen kunt u de gemeenteraad benaderen om aandacht te vragen voor een probleem, wens of knelpunt. Dit kan op verschillende manieren.

Inspreken

Wilt u aandacht vragen voor een onderwerp dat op de agenda staat? Dit kan tijdens de informerende ronde en de debatrondes tijdens een raadsvergadering. Als inwoner, bedrijf of organisatie kunt u 3 minuten spreektijd krijgen tijdens een raadsvergadering. Dit noemen we inspreken.

Vrij inloopspreekuur gaat niet door

Vanwege de coronamaatregelen is er op dit moment geen vrij inloopspreekuur. Normaal gesproken houdt de gemeenteraad 1 keer per maand een vrij inloopspreekuur. U kunt dan inspreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat.   

Aanmelden bij de griffie

De agenda en vergaderstukken van de vergaderingen vindt u online. Wilt u inspreken? Dan meldt u zich bij de raadsgriffier. Stuur een e-mail naar griffie@hoogeveen.nl of bel naar 14 0528.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl