Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Inspreken

Als inwoner, groep of organisatie van Hoogeveen kunt u de gemeenteraad benaderen om aandacht te vragen voor een probleem, wens of knelpunt. Dit kan op verschillende manieren.

Inspreken

Wilt u aandacht vragen voor een onderwerp dat op de agenda staat? Dit kan tijdens de informerende ronde en de debatrondes tijdens een raadsvergadering. Als inwoner, bedrijf of organisatie kunt u 3 minuten spreektijd krijgen tijdens een raadsvergadering. Dit noemen we inspreken.

Vrij inloopspreekuur

Wilt u inspreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat? De gemeenteraad houdt 1 keer per maand een vrij inloopspreekuur. Dit vindt plaats van 19.00 tot 19.30 uur, voorafgaand aan de raadsavond. Op de raadsagenda kunt u zien wanneer het eerstvolgende spreekuur is. Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk, maar wel handig.  

Aanmelden bij de griffie

De agenda en vergaderstukken van de vergaderingen vindt u online. Wilt u inspreken? Dan meldt u zich bij de raadsgriffier. Stuur een e-mail naar griffie@hoogeveen.nl of bel naar 14 0528.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl