Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen

De ambtelijke organisaties van gemeente Hoogeveen en gemeente De Wolden vormen 1 organisatie: Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen. We adviseren en ondersteunen de 2 gemeentebesturen op professionele wijze bij de uitoefening van alle gemeentelijke taken. Ook verlenen we diensten aan ongeveer 80.000 inwoners van de 2 gemeenten. De Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen heeft bijna 700 medewerkers in dienst.

Dienstverlening verbeteren

Door de ambtelijke samenvoeging van de gemeenten kunnen we de kwaliteit van de dienstverlening blijven verbeteren. Als één organisatie kunnen we taken efficiënter uitvoeren en daarmee kosten besparen. Inwoners en ondernemers kunnen blijven rekenen op goede dienstverlening vanuit de bestaande gemeentehuizen. Meer weten over de samenwerkingsorganisatie? Kijk op www.dewoldenhoogeveen.nl

Contact Hoogeveen

  • E-mail: info@hoogeveen.nl
  • Telefoon: 14 0528. U wordt gevraagd om de gemeente te noemen waarvan u een medewerker wilt spreken. Voor gemeente Hoogeveen spreekt u 'Hoogeveen' in.
  • Per post: Gemeente Hoogeveen, Postbus 20.000, 7900 PA Hoogeveen.

Contact De Wolden

  • E-mail: gemeente@dewolden.nl
  • Telefoon: 14 0528. U wordt gevraagd om de gemeente te noemen waarvan u een medewerker wilt spreken. Voor gemeente De Wolden spreekt u 'De Wolden' in.
  • Per post: Gemeente De Wolden, Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl