Nieuwsoverzicht

16 januari 2020|

Op 1 februari opent in Hoogeveen een Handhaving en Toezichtlocatie (HTL). Deze HTL is primair gericht op begrenzing. Voor deze HTL komen in aanmerking asielzoekers die binnen de COA-opvang ernstige overlast veroorzaken en waarvan de impact op de bewoners en medewerkers dusdanig ernstig is, dat plaatsing in een separate opvang noodzakelijk is.

Lees verder
13 januari 2020|

Aannemer Zuidema is inmiddels begonnen met het vernieuwen van de bestrating in de Hoofdstraat rond de Cascade. De werkzaamheden duren naar verwachting tot mei of juni.

Lees verder
10 januari 2020|

Het eerste werkbezoek in 2020 van het college is een feit. Dinsdag 7 januari bezochten burgemeester en wethouders Chamel BV in Hoogeveen.

Lees verder
07 januari 2020|

Het college heeft, na een openbare Europese aanbesteding, het architectenbureau Common Affairs de opdracht gegeven, om samen met de culturele partijen in Hoogeveen een voorlopig ontwerp te maken voor een gezamenlijk Cultureel Complex.

Lees verder
07 januari 2020|

Nieuw parkeerbeleid ontwikkelen we samen; Hoogeveen maken we samen. Wethouder Erwin Slomp: 'U bent van harte welkom op 22 januari in De Tamboer.'

Lees verder
03 januari 2020|

Hier kunt u de hele toespraak van burgemeester Loohuis van gistermiddag teruglezen.

Lees verder
18 december 2019|

De gemeente heeft een nieuwe website. De website is gebaseerd op de Toptaken-methode, dat wil zeggen dat we kijken naar wat onze bezoekers van ons vragen en de website daarop inrichten. Dat zien we aan de statistieken en weten we aan de hand van de vragen die worden gesteld aan de balie.

Lees verder
18 december 2019|

Vanaf december 2017 is in Hoogeveen een extra begeleiding en toezichtlocatie (ebtl) gevestigd. Het gaat hierbij om een experiment, bedoeld voor asielzoekers die voor overlast zorgen binnen een azc. Omdat de doelstellingen zoals beoogd met de opzet van de ebtl niet behaald zijn, wordt de ebtl per 1 februari beƫindigd.

Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl