Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Nieuwsoverzicht

16 september 2020|

82 mensen hebben gesolliciteerd om wethouder te worden in Hoogeveen. Het gaat om 18 vrouwen en 64 mannen. Van de kandidaten zijn er 19 woonachtig in Drenthe.

Lees verder
15 september 2020|

Vandaag 11 september 2020 hebben het Drents Museum, het Drents Archief en Het Drentse Landschap de publicatie Van Gogh Erfgoedlocaties in Drenthe gepresenteerd. Exact 137 jaar geleden kwam Vincent van Gogh met de trein vanuit Den Haag aan op het station in Hoogeveen.

Lees verder
10 september 2020|

Het college van de gemeente Hoogeveen heeft een besluit genomen over de kwestie burgemeester Tjalma. Het onderzoek naar Tjalma door de heer Te Slaa onder auspiciƫn van het NIOD, is ter harte genomen en het college heeft vervolgens conclusies getrokken.

Lees verder
10 september 2020|

Bent u op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen voor uw huis? Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen.

Lees verder
04 september 2020|

Voor het nieuw te vormen zakencollege voor de gemeente Hoogeveen, bestaande uit vier nieuwe wethouders en de huidige burgemeester, zoeken we kandidaten voor de positie van wethouder.

Lees verder
31 augustus 2020|

De Drentse gemeenten hebben samen een pakket van 8 maatregelen samengesteld om ondernemers te ondersteunen die in de problemen komen door corona. Alle gemeenten passen deze maatregelen toe. Ondernemers kunnen op de website van hun gemeente terecht voor informatie over de maatregelen.

Lees verder
24 augustus 2020|

Donderdag 27 augustus neemt de gemeenteraad van Hoogeveen besluiten die de gemeente weer financieel gezond moeten maken. De gemeenteraad doet dit na een intensief traject van zes weken. In deze periode is onder begeleiding van twee informateurs, Johan Baltes en Sandra Korthuis, gewerkt aan voorstellen om Hoogeveen weer een schone lei te geven. Deze schone lei betreft zowel de onderlinge verhoudingen als de gemeentelijke financiƫn. "Wij zijn de raadsleden erkentelijk voor de wijze waarop zij in korte tijd aan beide uitdagingen hebben gewerkt.", aldus de informateurs.

Lees verder
21 augustus 2020|

De politie doet onderzoek naar de organisatoren en opruiers van de onrust. Gemeente en politie doen samen huisbezoeken.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl