Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Nieuwsoverzicht

27 maart 2020|

De voorzitters van de drie Veiligheidsregio’s in Noord-Nederland hebben besloten dat toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens gesloten moeten worden. De voorzitters vinden het risico te groot dat het op deze plekken niet lukt om

de maatregelen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Lees verder
25 maart 2020|

De Drentse gemeenten en de provincie Drenthe willen samen optrekken bij het ondersteunen van ondernemers die getroffen worden door de effecten van Corona.

Lees verder
23 maart 2020|

In de nieuwsbrief voor ondernemers heeft burgemeester Loohuis de ondernemers van Hoogeveen toegesproken over de lastige tijd die zij tegemoet gaan.

Lees verder
20 maart 2020|

De 12 Drentse burgemeesters hebben vrijdagmiddag 20 maart de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, aangescherpt en aangevuld. Het Regionaal Beleids Team (RBT) dat sinds 13 maart onder voorzitterschap van Marco Out opereert, heeft besloten dat aanvullingen nodig zijn.

Lees verder
18 maart 2020|

De landelijke maatregelen om het coronavirus te bestrijden, raken veel ondernemers en ZZP-ers. Er zijn regelingen om u te helpen.

Lees verder
17 maart 2020|

Op 6 februari heeft het college van burgemeester en wethouders laten weten om in 2020 € 8 miljoen bij te willen sturen op de begroting 2020. Het beoogd resultaat hiervan is tekorten voor 2020 te voorkomen en zo mogelijk een eerste bijdrage te doen aan het aanvullen van de algemene reserve. Met als uiteindelijk doel Hoogeveen weer financieel gezond te krijgen.

Lees verder
17 maart 2020|

De dienstverlening van gemeente Hoogeveen gaat tijdens de coronacrisis gewoon door, alleen in aangepaste vorm.

Lees verder
17 maart 2020|

Gisteravond sprak Minister-President Rutte Nederland toe. Het is duidelijk dat de aanpak van het coronavirus veel van ons vraagt, ook in Drenthe.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl