Vervolg herinrichting Hoofdstraat binnenkort van start!

Aannemer Zuidema uit Hoogeveen start begin november met de herinrichting van het gebied rondom de Cascade, de 2e fase van de herinrichting van de hoofdstraat.

De eerste klus van fase 2 is de sloop van het vaste podium halverwege de Cascade. Deze wordt in november gesloopt. Hiervoor in de plaats komt een beter toegankelijk wandelpad over de Cascade. In de periode 18 november tot 1 januari vinden er geen werkzaamheden plaats in verband met de bereikbaarheid van de winkels tijdens de feestdagen. Vanaf januari 2020 gaat aannemer verdermet de nieuwe inrichting.

Inloopavond

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden wordt een inloopbijeenkomst gehouden. U kunt kennismaken met de mensen van aannemer Zuidema, daarnaast worden de sloopwerkzaamheden van het podium toegelicht met de gevolgen hiervan op de bereikbaarheid. De inloopbijeenkomst wordt gehouden op woensdag 30 oktober van 18.30 tot 19.30 uur in het Herman Bavinckhuis (Stoekeplein 4, 7902 HM Hoogeveen). Voor de werkzaamheden die vanaf januari worden uitgevoerd volgt een tweede inloopbijeenkomst.

 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl