Verkiezing Jong Hoogevener van het jaar 2019

Voor het derde jaar op rij is er de ‘Jong Hoogevener van het jaar’ verkiezing. Wethouder Gert Vos: “Deze verkiezing is bedoeld om Hoogeveense kinderen, jongeren of groepen jongeren die iets bijzonders hebben gedaan, in het zonnetje te zetten. Want: er zijn in Hoogeveen veel jongeren en kinderen die zich inzetten en iets betekenen voor hun buurt, club of omgeving.”

Jeugdjury

De Jong Hoogevener van het jaar wordt gekozen door een jeugdjury. Die jury bestaat uit een vertegenwoordiging van leerlingen van scholen uit Hoogeveen. Dit jaar is Jaron Tichelaar, de Jong Hoogevener van 2018, de voorzitter van de jeugdjury. Er zijn vooraf geen eisen gesteld aan de Jong Hoogevener van het jaar, de jury beslist zelf wie er wel en niet voor in aanmerking komt.

 

Nieuwjaarsreceptie 2 januari 2020

Op 2 januari wordt de Jong Hoogevener van het jaar bekend gemaakt, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

 

Weet je iemand?

“We hopen op veel aanmeldingen. Dus ken je iemand die iets bijzonders heeft gedaan in 2019, nomineer hem of haar dan snel voor de Jong Hoogevener van het jaar”, aldus wethouder Vos. Stuur naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer van de genomineerde plus je motivatie naar jong@hoogeveen.nl. Je kunt ook een bericht via Facebook of Instagram van Jong Hoogeveen. Iemand aanmelden kan tot 10 december!

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 13:00 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 09:00 tot 13:00 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl