Vergunningsaanvraag KFC Hoogeveen ingediend

Initiatiefnemer Ruval Real Estate B.V. heeft bij de gemeente Hoogeveen de aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning voor een KFC aan de Schutstraat. De aanvraag is nog niet compleet. Zo wacht de gemeente op de uitkomsten van onderzoeken naar de verkeerssituatie en geluid. Ook wacht de gemeente op de uitkomsten van het participatietraject met belanghebbenden.

Participatie als voorwaarde

Ruval heeft gesprekken gevoerd met belanghebbenden in de buurt en heeft samen met de gemeente een inloopavond gehouden op 13 december 2023. Tijdens deze inloopavond hebben veel buurtbewoners en anderen geïnteresseerden informatie gekregen en vragen gesteld. Ruval en gemeente zorgen voor een terugkoppeling op de vragen voor eind januari.

Een veel gestelde vraag betreft de keuze van de locatie voor een KFC naast tankstation Klok en hoe de gemeente daarbij betrokken is. De gemeente heeft echter geen invloed gehad op deze beslissing. De initiatiefnemer is eigenaar van het betreffende terrein en ziet kansen voor de vestiging van een KFC nabij de snelweg.

Besluit

Ruval en gemeente hebben afgesproken eerst samen de haalbaarheid te onderzoeken voor een KFC op deze plek. De gemeente beoordeelt na het haalbaarheidsonderzoek de vergunningsaanvraag.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht