Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Veel belangstelling voor wethouderschap Hoogeveen

82 mensen hebben gesolliciteerd om wethouder te worden in Hoogeveen. Het gaat om 18 vrouwen en 64 mannen. Van de kandidaten zijn er 19 woonachtig in Drenthe.

De gemeenteraad is blij met het grote aantal reacties. De komende weken worden er door de selectiecommissie gesprekken gevoerd met potentiele kandidaten. De selectiecommissie bestaat uit de fractievoorzitters van alle negen fracties uit de gemeenteraad. Voorzitter is Hetty Pullen. Zij worden in dit traject ondersteunt door Johan Baltes en werving- en selectiebureau Beljon+Westerterp. Het doel is om vier kandidaten voor te dragen voor de functie van wethouder, met in ieder geval specialismen op het gebied van Financiƫn, Jeugd en Onderwijs, Sociaal Domein en het Fysiek Domein. Het streven is om deze kandidaten tijdens de raadvergadering op 8 oktober 2020 als wethouder te installeren.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl