Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Vaccinatielocatie Hoogeveen bekend

Vanaf eind maart, begin april gaat GGD Drenthe ook vaccinaties uitvoeren in Hoogeveen. Deze locatie op De Vos van Steenwijklaan 73 in Hoogeveen, is de derde vaccinatielocatie in Drenthe. Samen met gemeente Hoogeveen is hiervoor gekozen vanwege de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid.

De Vos van Steenwijlaan 73

Burgemeester Karel Loohuis van gemeente Hoogeveen: 'Ik ben blij met deze locatie omdat dit voor onze inwoners betekent dat ze dichtbij gevaccineerd kunnen worden.’

In tegenstelling tot de twee andere vaccinatielocaties, is er in Hoogeveen voor gekozen geen combinatie te maken met het testen. Deze locatie is puur voor vaccineren, de teststraat aan de Parmentierstraat 2 blijft open. De vaccinatielocatie Emmen opende deze week, Assen begin januari. In de periode vanaf januari zijn er door GGD Drenthe ruim 18.000 vaccinaties gegeven.

Heeft u vragen over het vaccineren? Over de volgorde, algemene of medische vragen, kijk dan eens op www.coronavaccinatie.nl. U kunt ook bellen met het landelijke nummer 0800-1351.  U krijgt vanzelf een uitnodiging als u aan de beurt bent om gevaccineerd te worden.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl