Sportieve spektakelweek voor basisscholen in Gemeente Hoogeveen!

Meer dan 1200 leerlingen uit de gemeente Hoogeveen van groep 7 en 8 tonen vandaag, donderdag en vrijdag hun sportieve talenten in het Bentinckspark. Ze spelen een beeball-toernooi op de HZVV-velden, een atletiekwedstrijd op de atletiekbaan en nemen een verfrissende duik in Zwembad de Dolfijn. Beeball is een sterk vereenvoudigde vorm van honkbal en softbal. Voor de 1000 enthousiaste leerlingen van groepen 5 en 6 is het woensdagochtend hun moment om te schitteren. Op de voetbalvelden van HZVV en VV Hoogeveen worden diverse sportactiviteiten aangeboden die zorgen voor een dag vol plezier en sportiviteit.

Foto sportweek

De sportdagen gaan van start om 9.00 uur en iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen en de jonge sporters aan te moedigen. Het belooft een bruisende en inspirerende week te worden, waarin we de kracht van sport en teamgeest vieren. Mis deze kans niet om getuige te zijn van de energie en het enthousiasme van de basisschoolkinderen uit Hoogeveen, terwijl ze zich vol overgave inzetten voor hun favoriete sporten.

Samenwerking
Deze week vol sport en spel is een mooie samenwerking tussen vakgroep bewegingsonderwijs St. Bijeen, Sportief Hoogeveen en Zwembad de Dolfijn. Enthousiaste studenten van het Roelof van Echten College en het Alfa College begeleiden de kinderen bij het sporten.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht