Samen nieuw parkeerbeleid maken, start met enquête

Gemeente Hoogeveen gaat het parkeerbeleid vernieuwen. Wethouder Erwin Slomp: “Dit nieuwe parkeerbeleid ontwikkelen we met alle belanghebbenden, met inwoners, ondernemers, winkelend publiek en belangenorganisaties, want Hoogeveen maken we samen. Meedoen en meedenken kan op verschillende manieren en momenten.

We starten nu met een enquête waarin we vragen hoe het parkeren wordt ervaren in en rond het centrum van Hoogeveen.” De enquête kan nu ingevuld worden op www.hoogeveen.nl/parkeerbeleid. “Voor degene die de vragen liever op papier beantwoordt, liggen er exemplaren klaar bij het Compagniehuis. Op 22 januari vindt er een grote parkeerbijeenkomst plaats in De Tamboer. De resultaten van deze enquête vormen de basis. Meer informatie hierover volgt later. Ook hiervoor nodigen we u alvast uit”, aldus wethouder Slomp.

De uitkomsten van de enquête en de parkeerbijeenkomst worden meegewogen bij het opstellen van het beleid voor de komende jaren. 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar tot 13:00 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 13:00 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl