Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Regionale samenwerking: Wat hebben de inwoners van Hoogeveen daaraan?

Op 12 april van 19.30 - 21.00 uur haalt Andries Ophof in de raadszaal van Hoogeveen - in een discussie met met Wido van den Bosch, Jan Berend van der Wijk, Jelle Weever, Harjo Woltinge, Roeli Mossel en Peter Cool - de onderste steen boven. U bent van harte welkom om digitaal aan te schuiven aan de stamtafel.

In één avond komt alles op tafel: waarom werk je samen in de regio? Wat levert het op? Wat betekent regiosamenwerking voor de zorg, voor onderwijs, voor bedrijvigheid/ werkgelegenheid, voor woningbouw? Wat is lobby, doet Hoogeveen dat ook en wat levert dat op? Is regiosamenwerking en lobby tijdelijk of ook belangrijk in de toekomst? Hoe positioneert Hoogeveen zich in de regio en waarom? 

Steek uw hand op vanaf 20.15 uur en ga met de gasten in gesprek. Om 21.00 uur ruimen we de tafel op. Meekijken kan via de livestream (de link volgt later)

Wil je het gesprek niet afwachten maar alvast de nota lezen over Regionale samenwerking en lobby? Deze staat op onze website: www.hoogeveen.nl/beleid-en-visies/regionale-samenwerking-en-lobby

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl