Ontwerpwedstrijd voor het nieuwe logo van Jong Hoogeveen!

Jonge creatievelingen tussen de 12 en 18 jaar krijgen de kans om hun ontwerptalent te laten zien in de ontwerpwedstrijd voor het nieuwe logo van Jong Hoogeveen.

Jong Hoogeveen is op zoek naar een fris, dynamisch en eigentijds logo dat de energie en diversiteit van de jongeren in Hoogeveen weerspiegelt. Deelnemers worden uitgenodigd om hun verbeeldingskracht de vrije loop te laten en een uniek ontwerp te creëren.

Hoe kun je meedoen?

Lever jouw logo digitaal in via jong@hoogeveen.nl, of lever jouw papieren tekening in op het gemeentehuis in de inlever box speciaal voor deze prijsvraag. Vergeet niet je naam, leeftijd en e-mailadres/telefoonnummer op te schrijven! Lever jouw ontwerp in vóór 15 juni 2023.

Download het inleverdocument voor de papieren tekening. (pdf - 112,8 KB)

De jury beoordeelt alle inzendingen zorgvuldig, het winnende ontwerp wordt daarna gelanceerd als het nieuwe beeldmerk van Jong Hoogeveen. Dit is een uitgelezen kans voor jonge talenten om hun werk tentoongesteld te zien en bij te dragen aan de identiteit van Jong Hoogeveen.

Wat kun je winnen?

De winnaar van de ontwerpwedstrijd ontvangt niet alleen erkenning, maar ook een geweldige prijs: een etentje bij restaurant De Beren in Hoogeveen met aansluitend een film bij de bioscoop! Je mag drie vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht