Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Onderhoud De Dolfijn ligt op schema

Het onderhoud aan het zwembad in Hoogeveen ligt op schema, maar het zwembad kan voorlopig nog niet open.

De oude coating is verwijderd

Toen in maart bekend werd dat het zwembad dicht moest in verband met het uitbreken van het coronavirus, is de planning aangepast. Het onderhoud is naar voren gehaald om te voorkomen dat De Dolfijn in het najaar opnieuw dicht zou moeten, maar dan vanwege onderhoudswerkzaamheden. 

Er wordt hard gewerkt in De Dolfijn, de werkzaamheden liggen mooi op schema. Naar verwachting is op 1 juli 2020 90% van de werkzaamheden afgerond en dan zou het zwembad weer open kunnen. De overige 10% kan worden uitgevoerd zonder dat bezoekers daar last van hebben.

Wethouder Erwin Slomp: ‘Streefdatum is dus 1 juli en we zijn druk bezig om uit te werken hoe we dat gaan doen. Want hoe open je een zwembad, waar gemiddeld 600 bezoekers per dag komen, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM? Dat is een hele opgave, die veel tijd en creativiteit vraagt van ons allemaal. Zodra we dit uitgewerkt hebben, laten we van ons horen.’

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl