Icoon uitroeptekenDoor technische problemen kunnen wij u telefonisch niet altijd goed helpen. Probeer het later nog een keer.

Nieuwbouw Nijstad-Oost komt dichterbij: website is online

Vanaf vandaag is de website van Ieders Erf Hoogeveen online. Ieders Erf is de naam van het nieuwbouwproject in Nijstad-Oost, aan de rand van Hoogeveen. Belangstellenden kunnen via www.iederserf.nl informatie vinden over het vernieuwende nieuwbouwproject.

Wat is Ieders Erf?

In Nijstad-Oost, ten westen van de wijk Erflanden, komt een uniek landelijk woongebied, bestaande uit verschillende erven. Hier mogen bewoners zelf bedenken hoe zij het liefste willen wonen. Zij kunnen hun droomhuis bouwen op hun eigen stek en het hele erf samen met medebouwers invullen aan de hand van een thema of een bepaald gemeenschappelijk doel.

Verwarming op waterstof

Ieders Erf wordt duurzaam gebouwd. Uniek voor Ieders Erf is dat de woningen verwarmd worden met behulp van waterstof. Bij de productie van waterstof komt geen CO2 vrij en daarom is waterstof een duurzame manier van verwarmen. Verder lijkt de toepassing veel op het huidige aardgas: via leidingen komt waterstof in de waterstof cv-ketel in de woning. Nijstad-oost is een pilotproject voor de toepassing van waterstof in woningen.

Informatie en aanmelden

Belangstellende kunnen via de website, individueel of als groep, zich aanmelden en alvast hun woonwensen doorgeven. Met een aanmelding blijven belangstellenden op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer weten? Alle informatie is te vinden op www.iederserf.nl.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht