Jong Hoogeveen onthult nieuw logo na succesvolle prijsvraag

Jong Hoogeveen heeft vrijdagmiddag haar nieuwe logo gepresenteerd. Na een spannende logo-ontwerpwedstrijd heeft Jong Hoogeveen het nieuwe logo officieel gepresenteerd.

Winnaars ontwerpwedstrijd Jong Hoogeveen

Foto: Wesley Withagen

Het vorige logo, gekenmerkt door het welbekende handje, was verouderd en daarom ging Jong Hoogeveen op zoek naar een fris en eigentijds ontwerp dat de identiteit van de organisatie zou weerspiegelen.

Geen gemakkelijke keuze

De prijsvraag, uitgeschreven door Jong Hoogeveen, bood jongeren de mogelijkheid om hun ontwerptalent te tonen door een logo in te sturen. Het was geen gemakkelijke keuze voor Djoah Snippe, Jong Hoogevener van 2022, maar uiteindelijk wist hij samen met zijn broertje en zusje een top-3 te selecteren. Op basis van deze drie inzendingen heeft Wesley Withagen, lab coach van HQ-6, het nieuwe logo voor Jong Hoogeveen ontworpen.

Diner en bioscoopbon

De langverwachte prijsuitreiking vond vrijdag 4 juli plaats in HQ-6, waar het nieuwe logo van Jong Hoogeveen officieel werd onthuld. De gelukkige winnaar van de prijsvraag, Alex, mocht een cheque in ontvangst nemen voor een heerlijk diner en een uitje naar de bioscoop voor vier personen. De tweede en derde prijs gingen respectievelijk naar Bram en Thyrza, die beiden beloond werden met een bioscoopbon.

Kleur en diversiteit

Djoah Snippe, de inspirerende Jong Hoogevener van 2022, gaf aan dat de felle kleuren in het nieuwe logo hem enorm aanspraken. Deze kleuren vertegenwoordigen de diversiteit van jongeren in de gemeente Hoogeveen. Ze stralen vrolijkheid uit en zorgen ervoor dat het logo direct in het oog springt. Het lampje in het logo sluit volgens Djoah perfect aan bij Jong Hoogeveen, omdat het de creativiteit, idee├źn en uitvindingen van jongeren symboliseert.

Jong Hoogeveen is erg enthousiast over het nieuwe logo. Het logo is een krachtig symbool geworden dat de diversiteit en creativiteit van de jonge gemeenschap van Hoogeveen weerspiegelt. 

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht