Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Jan Scholten benoemd als interim gemeentesecretaris

Gemeente Hoogeveen heeft in Jan Scholten een interim gemeentesecretaris gevonden die tijdelijk Nanne Kramer vervangt.

Met het vertrek van Nanne Kramer per 1 oktober 2020 is de vacature van gemeentesecretaris en directeur van de ambtelijke organisatie ontstaan. Het college van B&W van Hoogeveen en het college van B&W van De Wolden hebben er beide voor gekozen om ieder een eigen interim gemeentesecretaris aan te stellen. Samen vormen zij de directie van de ambtelijke organisatie. Tijdens de interim-fase zal de structurele invulling van de positie van gemeentesecretaris/directeur verder vorm krijgen.

Jan Scholten is inmiddels 42 jaar werkzaam in de publieke dienst, waarvan de eerste 20 jaar bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Van 2000 tot 2019 was hij werkzaam in verschillende directiefuncties in gemeente Haarlem, waarvan de laatste zeven jaar als gemeentesecretaris. Sinds december 2019 is hij interim gemeentesecretaris in Dordrecht. Hij start op 1 februari in Hoogeveen.

In gemeente De Wolden is Vanessa Gosselink-van Dijk op 1 januari gestart als interim gemeentesecretaris. Vanessa is bij verschillende gemeenten werkzaam geweest als interim gemeentesecretaris en directeur bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling. Meest recent bij de gemeenten Hardenberg en Dronten. In opdracht van het college van B&W schreef zij eind 2020 het Adviesrapport gemeente De Wolden.

Samen voeren Vanessa en Jan de directie van de ambtelijke organisatie: Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen. Ze zijn beiden aangesteld tot de zomer met een verlengingsmogelijkheid tot eind oktober.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl