Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Inwoners Nieuwlande krijgen beloofde bingo

Tijdens de informatieavond bij MFC De Opsteker in Nieuwlande in juli dit jaar ging het over het voortbestaan van het dorpshuis én is de inwoners een bingo beloofd.

De nieuwe constructie is besproken en de rol- en taakverdeling van het nieuw te vormen bestuur. Er is een dringend beroep gedaan op de inwoners van Nieuwlande om met nieuwe vrijwilligers te komen voor dit bestuur. Die zijn snel gevonden en dorpshuis De Opsteker is gered. 

Bingo! op 27 oktober
Wethouders Janita Tabak en Derk Reneman beloofden de inwoners een bingo. En die krijgen ze op woensdag 27 oktober. Alle inwoners van Nieuwlande zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Opsteker. Het voltallige college is hierbij aanwezig, dus inclusief wethouders Werner ten Kate en Jan Zwiers en burgemeester Karel Loohuis. Samen komen zij deze belofte na. 

Aanmelden: vol=vol
Inwoners van Nieuwlande kunnen zich van tevoren aanmelden en bingokaarten bestellen via 06 - 37 284 575. Kaarten zijn gratis maar u kunt extra bingokaarten bijkopen. De opbrengsten zijn voor de vereniging. Let op: vol = vol! 

Coronacheck
Denkt u eraan dat bij de ingang de QR-code gecheckt wordt? 
 

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl