Informatiebijeenkomst aanbesteding glasbewassing 9 oktober 2019

De Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (hierna: SWO), is namens gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen gestart met het voorbereiden van de aanbesteding glasbewassing. Het doel van de aanbesteding is nieuwe contracten afsluiten voor de glasbewassing van de volgende percelen:

  1. De hoofdgebouwen in De Wolden en Hoogeveen
  2. De sportaccommodaties in beide gemeenten en parkeergarage De Kaap (Hoogeveen)
  3. Zwembad De Dolfijn (Hoogeveen)

Als onderdeel van de voorbereiding organiseert SWO een informatiebijeenkomst waaraan geïnteresseerde partijen kunnen deelnemen. Voor een aantal partijen is deelname aan een aanbesteding wellicht nieuw. Daarom geven wij tijdens de bijeenkomst uitleg over de aanbestedingsprocedure en verstrekken wij achtergrondinformatie over de opdracht.

Per perceel worden uiteindelijk 3 tot 5 partijen uitgenodigd voor deelname aan de aanbesteding. Partijen kunnen zich tijdens de bijeenkomst inschrijven voor de percelen, daarna zal door SWO een selectie worden gemaakt. Meer informatie hierover wordt tijdens de presentatie gegeven.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 17:00 uur Morgen van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl