Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Hoogeveen wil gezondheid jongeren blijven stimuleren

Gemeente Hoogeveen vindt gezondheid en vitaliteit heel belangrijk. Dat staat ook in de nota volksgezondheid en het Hoogeveens sportakkoord.

De gemeente Hoogeveen is onderdeel van het landelijke JOGG netwerk. JOGG staat voor gezonde jeugd gezonde toekomst. In dat landelijke netwerk worden kennis en ervaring gedeeld om een gezonde omgeving voor alle kinderen en jongeren te realiseren. In 2014 hebben alle Drentse gemeenten al samen besloten om zich aan te sluiten bij JOGG, deze afspraken zijn nu verlengd.

Trots op Drenthe

Regiocoördinator Dorien van de Kant is trots op wat er tot nu toe is bereikt samen: ‘We hebben er met elkaar voor gezorgd dat preventie en een gezonde omgeving op de agenda staan en belangrijk zijn in Drenthe. Er staat een stevig netwerk waar diverse organisaties en gemeenten kennis uitwisselen en samen leren.’ Alle 12 Drentse gemeenten hebben de JOGG-overeenkomst verlengd. De gemeenten onderschrijven hiermee het belang om samen met JOGG te blijven werken aan een gezonde omgeving.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl