Het college van de gemeente Hoogeveen bezoekt Chamel BV

Het eerste werkbezoek in 2020 van het college is een feit. Dinsdag 7 januari bezochten burgemeester en wethouders Chamel BV in Hoogeveen.

College bezoekt Chamel BV

College bezoekt Chamel BV

Chamel is producent van honden en katten traktaties met twee productielocaties in Hoogeveen. Van Zuid-Afrika tot in Finland wordt het kwaliteitsproduct uit Hoogeveen gegeten door miljoenen honden en katten.

Chamel is een familiebedrijf met ongeveer 50 zeer betrokken medewerkers. Hierdoor kunnen zij bijna altijd voldoen aan de vraag van de klant. 'Bijna alles is mogelijk', zegt eigenaar Harry Kleine, 'glutenvrij, veganistisch, het kan allemaal.' Samen met vrouw en dochter stuurt hij het bedrijf met veel passie en enthousiasme aan. 

Het college was onder de indruk van de ondernemersgeest, betrokkenheid en innovatiekracht. Burgemeester Karel Loohuis: 'Het is fijn om bedrijven als Chamel in onze gemeente te mogen huisvesten. Ook omdat Chamel bereid is om samen met ons en het UWV mensen met een arbeidsbeperking een fijne werkplek en (vaste) baan te bieden.'

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl