Icoon uitroeptekenDoor technische problemen kunnen wij u telefonisch niet altijd goed helpen. Probeer het later nog een keer.

Gemeente roept hulp in van buurt om probleem hardrijden aan te pakken

Op de Buizerdlaan, de Lomanlaan en de Boekweitlaan in Hoogeveen wordt veel te hard gereden. Dat levert levensgevaarlijke situaties op. De gemeente wil deze straten veiliger maken. Wethouder Derk Reneman van verkeer en vervoer wil daarvoor samen met de buurtbewoners plannen maken. Hij wil graag een werkgroep waarin buurtbewoners zitten.
‘Dan kunnen we met deze werkgroep overleggen. En dan hoop ik dat we snel de plannen kunnen laten zien die we samen hebben gemaakt’, zegt wethouder Reneman. Het gaat om het bedenken van verkeersmaatregelen om de straten veiliger te maken, zodat er niet meer zo hard kan worden gereden.  
De gemeente wil graag een werkgroep samenstellen van twaalf leden uit de drie straten en de buurten daaromheen. Wie zitting wil nemen in de werkgroep kan zich aanmelden door een mail te sturen naar projectenhoogeveen@dewoldenhoogeveen.nl. Dat kan tot dinsdag 28 juni. 
Als er meer dan twaalf geïnteresseerden zijn, dan selecteert de gemeente op basis van spreiding, zodat alle drie straten zijn vertegenwoordigd.   
 
 

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht