Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Gemeente helpt gedupeerden van kinderopvangtoeslagaffaire

Woont u in de gemeente Hoogeveen en bent u in de problemen gekomen door de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst? Heeft u behoefte aan hulp?

Neem dan contact op met de gemeente, telefoon 14 0528 of mail Belastingdiensttoeslagenaffaire@dewoldenhoogeveen.nl. Wij zorgen dat u op de juiste plek terechtkomt voor de hulp die u nodig heeft. Denk dan bijvoorbeeld aan hulp rond huisvesting, schulden, inkomen, zorg en de opvoeding van uw kinderen.

Vergoedingen onvoldoende

De Belastingdienst heeft fouten gemaakt bij het toekennen van kinderopvangtoeslag. Ouders moesten soms onterecht grote bedragen terugbetalen waardoor ze in grote problemen raakten. Er komen nu vergoedingen van de Belastingdienst, maar dat is niet altijd voldoende. Als gemeente kijken we hoe we het beste kunnen helpen.

Service team

Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet u niet waarom? Neem dan contact op met het Serviceteam gedupeerden kinderopvangtoeslag via de website van de Belastingdienst of bel 0800 2358358 (gratis). Zij kunnen nagaan of u een gedupeerde bent. Wilt u daarnaast extra hulp? Neem dan contact op met de gemeente.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl