College op bezoek bij Bork Groep

Afgelopen dinsdag, 5 november, bracht het college een bezoek aan het familiebedrijf in Stuifzand.

College bezoekt Bork

De derde generatie Bork staat aan het roer, ondersteund door directieleden met een even grote passie voor het vak ‘slopen’. Bijna 75 jaar geleden, net na de oorlog, is opa Bork begonnen met het sloopwerk. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve koploper in de branche met zo’n 160 medewerkers.

Het college liet zich informeren over de kunst van het slopen, kansen die ontstaan door materialen opnieuw te gebruiken in projecten en de samenwerking met het onderwijs. Bork noemt zich een moderne sloper. Door materialen te hergebruiken voor eigen bouwprojecten laten zij zien dat circulair bouwen kan, het is een kwestie van willen, organiseren en doen!

Overheden willen in de toekomst bouwopdrachten duurzaam aanbesteden, maar de Bork Groep is er nu, anno 2019, al klaar voor. “We hebben weer eens mogen zien en ervaren dat onze gemeente koplopers kent in hun vakgebied met boordevol ambitie,” aldus het college.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar tot 13:00 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 13:00 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl