Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Dan graag een mondkapje op. U kunt alleen langskomen op afspraak.

Praat u mee over beleid voor kleine windmolens in de gemeente Hoogeveen?

De overgang naar volledig duurzame energiebronnen is een grote, gezamenlijke opgave. In de gemeente Hoogeveen hebben we de afgelopen jaren grote stappen gezet in het opwekken van elektriciteit met behulp van zonnepanelen. Momenteel werkt de gemeente aan beleid om het mogelijk te maken energie uit wind op te wekken. Het gaat hierbij om windturbines met een maximale as-hoogte van 15 meter die voornamelijk in de energievoorziening van het eigen bedrijf of buurt kunnen voorzien. De afmetingen van deze turbines passen goed in het landschap en hebben minder effect op de omliggende omgeving dan grote windmolens.

Kleine windmolen

Wilt u meedenken over beleid voor kleine windmolens? We nodigen u graag uit om deel te nemen aan onze online bijeenkomst hierover op woensdag 7 oktober van 13.30 tot 15.30 uur. Tijdens de bijeenkomst geven we een impressie van de windmolen. Ook geven we een toelichting op de stand van zaken van het beleid voor kleine windmolens in Hoogeveen. Als u live deelneemt, kunt u reageren en vragen stellen. De bijeenkomst wordt opgenomen voor belangstellenden die niet live kunnen deelnemen.

Wilt u deelnemen aan deze sessie of wilt u later terugkijken? Dit kunt u aangeven door te mailen naar info@groenemorgenhoogeveen.nl.  U ontvangt dan een bevestigingsmail.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl