Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Aquisitie gemeentegids 2021 nog niet begonnen

Op dit moment is er een bedrijf actief bezig met advertentieverkoop en controle van een informatie gids, die gemeentegids wordt genoemd. Bij veel ondernemers en instellingen ontstaat er nu verwarring of zij met de uitgever van de officiƫle gemeentegids te maken hebben.

Dit is niet het geval. De officiƫle gemeentegids van de gemeente Hoogeveen wordt door Akse Media in samenwerking met de gemeente Hoogeveen gemaakt.

Op dit moment is Akse Media b.v. nog niet actief bezig met advertentieverkoop en controle. Wanneer zij hiermee bezig gaat wordt dit in het Torentje en op de website www.hoogeveen.nl vermeld.

De gemeente Hoogeveen heeft alleen aan Akse Media b.v. opdracht gegeven om de gemeentegids te maken. De acquisiteur van Akse Media b.v.  kan een document overleggen waaruit blijkt dat hij/zij  in opdracht van de de gemeente Hoogeveen en Akse Media b.v. werkt. Telefonisch zal hij/zij zich ook altijd bekend maken als medewerker van Akse Media.

Vermelding in de adressenlijst van de gemeentegids is gratis, alleen aan een advertentie zijn kosten verbonden.

Twijfelt u? Bel dan met de gemeente Hoogeveen voor u een opdracht verstrekt: tel. 0528-291257 (Wil Noordzij) of mail communicatie@hoogeveen.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 13:00 uur

Openingstijden (zonder afspraak)

Vandaag geopend van 09:00 tot 13:00 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl