Onafhankelijke cliëntondersteuning

Wilt u dat er iemand met u meedenkt over oplossingen voor uw problemen? U kunt hulp vragen aan uw familie of kennissen. Maar u kunt ook gratis hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. Deze adviseur kan u op diverse manieren helpen. 

Contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een cliëntondersteuner kunt u contact opnemen met Stichting Welzijnswerk. De cliëntondersteuners zijn op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0528 - 278855. U kunt ook een mail sturen naar info@swwh.nl.

Wat doet een cliëntondersteuner

Een cliëntondersteuner bekijkt samen met u uw vraag en uw situatie. Wat is er aan de hand? Hij of zij denkt met u mee over een oplossing en wat daarvoor nodig is. U bekijkt samen wat u zelf kunt en wat de mensen in uw omgeving kunnen doen. Als het nodig is helpt de cliëntondersteuner u bij het regelen van verdere hulp. Hij of zij kan er ook bij zijn tijdens een (keukentafel)gesprek met de gemeente. De cliëntondersteuner geeft u uitleg, helpt u bij de voorbereiding van het gesprek, bij het stellen van vragen en het maken van keuzes.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht