Lees voor

Hoogeveen woont SLIM opent een duurzaamheidswinkel in Wolfsbos!

30 maart 2017 - Uw woning verbeteren lastig? Niet bij Hoogeveen woont SLIM. Op 1 april om 11.00 uur openen wethouder Gert Vos en gedeputeerde Tjisse Stelpstra de duurzaamheidswinkel in wijkcentrum d’Olde Bieb aan de Wielewaal 5. In Hoogeveen woont SLIMde winkel vinden huiseigenaren kant-en-klare maatregelen om uw huis duurzamer, mooier en comfortabeler te maken. Zo heeft Hoogeveen woont SLIM voordelige pakketten en losse maatregelen zoals isolatie, zonnepanelen en openslaande tuindeuren in onze schappen liggen. Alle maatregelen zijn speciaal afgestemd op de verschillende woningtypes in Wolfsbos. Hierdoor kunnen wij woningeigenaren vaak al binnen een half uur een vrijblijvende offerte meegeven. Hoogeveen woont SLIM regelt alles voor u van A tot Z, inclusief de uitvoering.

We starten in Wolfsbos

Hoogeveen Woont SLIM start met he actief benaderen van huiseigenaren in de wijk Wolfsbos. Als dit een succes is breidt dit uit naar heel Hoogeveen. Huiseigenaren in Hoogeveen kunnen uiteraard zelf ook contact opnemen met Hoogeveen Woont SLIM. Een vrijblijvend advies is altijd mogelijk.

Samen gaan we voor duurzaamheid

Hoogeveen woont SLIM is een initiatief van de gemeente Hoogeveen en Expeditie Energieneutraal Wonen van de provincie. We werken samen met Reimarkt, een bedrijf met veel kennis en ervaring over het duurzamer, mooier en comfortabeler maken van woningen. Kijk voor meer informatie op www.hoogeveenwoontslim.nl.

Hoogeveen woont SLIM

Uitgelicht

Zoeken