Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Uw eigen gezondheid

Hebt u klachten die passen bij het coronavirus? Maak dan een afspraak voor een test bij een GGD testplaats bij u in de buurt. Meer informatie over de klachten die veel voorkomen vindt u op de website van het RIVM

Als u zich wilt laten testen

Met een test komt u erachter of u op het moment van de test corona hebt. Iedereen vanaf 12 jaar met een eigen DigiD, telefoonnummer en e-mailadres kan op de website van de Rijksoverheid een afspraak maken. Hebt u geen DigiD? Of bent u volledig afhankelijk van anderen? Dan kunt u tussen 08.00 en 20.00 uur bellen naar 0800-1202. Houd hiervoor uw BSN-nummer bij de hand. 

Als u gevaccineerd moet worden

U ontvangt een uitnodiging per brief als u aan de beurt bent om gevaccineerd te worden. In deze brief staat ook de vaccinatielocatie vermeld. Hebt u vragen over het vaccineren? Voor de volgorde en voor algemene en medische vragen kunt u kijken op de website van de Rijksoverheid. U kunt ook bellen met het landelijke nummer 0800-1351.

Als u zich zorgen maakt

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl