Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Richtlijnen evenementen organiseren

Wilt u in de komende maanden een evenement organiseren? In Drenthe zijn kleinere evenementen weer mogelijk, maar grote tentfeesten zijn niet toegestaan. Gebruik de checklist van Veiligheidsregio Drenthe (VRD) om na te gaan of uw evenement in de huidige of aangepaste vorm kan doorgaan. Huurt u medewerkers in zoals beveiligers, verkeersregelaars en EHBO'ers? Dan zorgt u ervoor dat zij hun werkzaamheden veilig en gezond kunnen uitvoeren.  

Evenementenvergunning aanvragen

Als u denkt dat uw evenement voldoet aan de coronamaatregelen dan kunt u een vergunning aanvragen of uw evenement melden. Naast uw aanvraag of melding levert u ook een plan in over het toepassen van de gevraagde corona-maatregelen. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen als ook uw aanvullende plan is ingeleverd. Deze extra maatregelen gelden tot het moment dat het Kabinet met wijzigingen komt.  

 

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl