Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Afgelaste evenementen en bijeenkomsten

Wij vinden het jammer om te vermelden dat alle evenementen en activiteiten vanwege het coronavirus worden afgelast of verplaatst. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 1 juni. Hebt u hier vragen over? Dan kunt u terecht bij de organisator. 

Digitale raadsvergadering 9 april

Vanwege het coronavirus ging de raadsvergadering van 26 maart niet door. Voor deze vergadering stond een belangrijk punt op de agenda: een debat over de eerder gedane bezuinigingsvoorstellen. Dit debat is daarom verplaatst naar 9 april om 19.30 uur.

Paasvuren

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, gaan ook de jaarlijkse paasvuren niet door. 1,5 meter afstand houden en sociale contacten beperken is tijdens het opbouwen en afsteken van de paasvuren niet mogelijk. Om die reden hebben de Drentse burgemeesters moeten besluiten dit evenement af te gelasten.

 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 13:00 uur

Openingstijden (zonder afspraak)

Vandaag geopend van 09:00 tot 13:00 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl