Conceptaanvraag indienen

Als u wilt bouwen, hebt u meestal een omgevingsvergunning nodig. Weet u niet zeker of u deze vergunning nodig hebt? Dan kunt u een conceptaanvraag indienen. De gemeente geeft dan een schriftelijk antwoord op uw plannen. Bijvoorbeeld of uw plannen haalbaar zijn en of u de omgevingsvergunning moet aanvragen. De conceptaanvraag is geen officiĆ«le aanvraag. U krijgt in een bevestigingsbrief alleen uitslag over de haalbaarheid van uw plannen. In deze brief leest u de vervolgstappen die voor u gelden.

Aanvraag

U kunt uw conceptaanvraag ook naar omgeving@dewoldenhoogeveen.nl sturen. Als bijlage stuurt u een ingevuld formulier conceptaanvraag (pdf - 0,2 MB) , duidelijke tekeningen en een omschrijving van het project mee.

Bij uw conceptaanvraag hebt u een duidelijke beschrijving van uw plannen en duidelijke tekeningen nodig. Wij adviseren u om hiervoor een adviseur (architect of bouwkundig tekenbureau) in te schakelen.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl