Lees voor

18 september 2018 - Terra Carta

Met de ambitie van het college, om de Hoogeveense bedrijven te profileren, faciliteren en weten wat er speelt, is uitvoerig kennis gemaakt met Karel Meinen, algemeen directeur en Harjo Claus, generaal manager van Terra Carta.      

Terra Carta is specialist en een toonaangevend adviesbureau, dat zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld als expert op het gebied van kabel- en leidingopsporingsonderzoek. Non-destructieve en geavanceerde apparatuur en technieken worden gebruikt om de ondergrond in kaart te brengen. Op deze manier worden risico’s op graafschade volledig in kaart gebracht. Dit wordt op deskundige en vakkundige wijze uitgevoerd met geavanceerde en soms innoverende technieken.

Innovatieve praktische oplossingen, uniek dienstverleningsconcept, onderneming met hart voor regio, kweekvijver voor jong talent, strategische partner bij opstellen van regelgeving zijn “key-notes” binnen de bedrijfsfilosofie van Terra Carta. Een prachtig voorbeeld van Hoogeveens ondernemerschap met een uitdagende ambitie naar de toekomst.

Burgemeester Karel Loohuis bedankte Karel Meinen en Harjo  Claus voor de ontvangst en de uitvoerige en interessante presentatie. Voor Hoogeveense projecten kunnen we zeggen dat de contacten gelegd zijn om te kijken of we zowel Terra Carta als de Gemeente Hoogeveen letterlijk “op de kaart” kunnen gaan zetten met innoverende technieken die uniek zijn!

Foto gemeente Hoogeveen

Uitgelicht

Zoeken