Lees voor

18 oktober 2018 - TVM

Met de woorden ‘door interventie van oud-gemeentesecretaris Jaap Geldhof zit TVM nu in Hoogeveen en niet in Meppel, zoals aanvankelijk de bedoeling was’, opende  Arjan Bos het bezoek van het college aan TVM. Het heeft inderdaad maar weinig gescheeld of TVM en Hoogeveen hadden niet die éénheid gevormd die het nu wél is.

Ceo en voorzitter van de Raad van Bestuur Arjan Bos hield een inspirerende presentatie en nam het college mee in de uitdagingen waar het bedrijf de komende jaren voor staat. Wat niemand verwachtte, is dat robotisering voor een verzekeringsmaatschappij net zo belangrijk is als voor productiebedrijven zoals Fokker, Betech of Smurfit Kappa.

Waar TVM vroeger gekenmerkt werd als vrachtwagenverzekeraar, is dat nu veel meer een bedrijf dat transport en logistiek verzekert. Dat TVM tegenwoordig ook heel actief is in de binnenlandse scheepvaart is daar onder andere het gevolg van. Maar dat ze ook volop bezig zijn om zich voor te bereiden op de ontwikkelingen van drones als transportmiddel was voor de meeste collegeleden een eye-opener. Karel Loohuis bedankte Arjan Bos voor het inspirerende kijkje in de keuken van TVM.

TVM - presentatie ceo Arjan Bos

Uitgelicht

Zoeken