Bezwaar maken

Velden met een * zijn verplicht.

WITH_HTML#[%$PROJECT_NAME%]

WITH_HTML#[%$PROJECT_NAME%]

Soort bezwaar
** U kunt een keuze maken uit verschillende gemeentelijke belastingen o.a.: BIZ-bijdrage, rioolheffing, afvalstoffenheffing.
Voor de naheffingsaanslag parkeerbelasting/parkeervergunning kunt u bezwaar maken via de website van ParkeerService Hoogeveen.
Burger of bedrijf

Maakt u bezwaar namens iemand anders? Dan kunt u de gegevens van die ander invullen, na het invullen van uw eigen gegevens.

Voor de verwerking van dit formulier heeft de gemeente uw gegevens nodig. Uw telefoonnummer en e-mailadres gebruiken wij alleen voor een reactie op uw formulier of om contact met u op te nemen als wij een nadere toelichting nodig hebben.
Gegevens bedrijf / stichting / organisatie
Gegevens indiener
Gegevens bezwaarmaker
Gegevens gemeentelijke belasting
Adres gemeentelijke belasting

Maakt u bezwaar tegen afvalstoffenheffing, rioolheffing, BIZ-bijdrage of toeristenbelasting? Voeg dan het adres toe waarvoor u een aanslag heeft ontvangen. Wilt u nog een adres toevoegen? Kies dan de optie Voeg adres toe. Herhaal deze stap totdat u alle adressen hebt ingevuld.

Klik op het groene plusje als u nog een adres wilt toevoegen. 

Gegevens WOZ-Beschikking

Het aanslagnummer staat rechtsboven op de WOZ-beschikking, bestaat uit 13 cijfers en begint met 2019. U hoeft de laatste twee nullen niet over te nemen. Indien u een beschikkingsnummer heeft dan bestaat deze uit 6 cijfers, u dient dan eerst 7 nullen in te voeren.

U kunt verschillende objecten (adressen) aangeven waartegen u bezwaar wilt maken. Deze objecten moeten wel op dezelfde WOZ-beschikking staan met bovenstaand aanslagnummer.

Gegeven WOZ object
U kunt één object per pagina invullen!

Klik op het groene plusje als u nog een object wilt toevoegen. 

Gegevens besluit

In de wet staat dat u 6 weken de tijd heeft om bezwaar te maken tegen een besluit van de gemeente. Indien u na 6 weken bezwaar maakt, mag de gemeente uw bezwaarschrift "niet-ontvankelijk verklaren". Dat betekent dat de gemeente uw bezwaarschrift niet in behandeling hoeft te nemen. De termijn van 6 weken begint op de dag, nadat de gemeente haar besluit bekend heeft gemaakt.

Reden bezwaar gemeentelijke belasting

Meer informatie over de bezwaarschriftencommissie kunt u vinden op de website.

Reden bezwaar WOZ

Meer informatie over de bezwaarschriftencommissie kunt u vinden op de website.

Reden bezwaar op besluit
Voordat uw bezwaarschrift wordt behandeld willen wij telefonisch contact met u opnemen om te kijken of er mogelijkheden zijn om op voorhand al tot een oplosssing te komen.
Bijlagen

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl