Lees voor

Startpunt Geldzaken

Inwoners van Hoogeveen kunnen zelf online hun inkomsten en uitgaven plannen. De gemeente heeft zich aangesloten bij het Startpunt Geldzaken van het Nibud. Via Startpunt Geldzaken ordent u stap voor stap uw geldzaken.

Uw eigen geldplan maken

Vindt u het lastig om aan het eind van de maand uit te komen? Of ligt u wakker omdat u financiële zorgen heeft? Of heeft u geld over? Dan kunnen de geldplannen van Startpunt Geldzaken u helpen.

In deze geldplannen staan adviezen, tips en belangrijke actiepunten passend voor uw situatie. Ook wordt een voorbeeldplan gegeven van mensen in vergelijkbare situaties. Met deze geldplannen wordt u stap voor stap geholpen uw geldzaken in balans te brengen en te houden. Het invullen van de geldplannen is anoniem en gratis.

banner startpunt geldzaken

Loket Geldzaken

Komt u er niet uit met het online stappenplan? Of blijft u met vragen zitten over uw eigen situatie? Wilt u dat er met iemand mee kijkt met uw situatie? De vrijwilligers van Loket Geldzaken staan voor u klaar om u verder te helpen.

Het Loket Geldzaken is een service voor inwoners van de gemeente Hoogeveen. Het Loket kan u helpen bij uw financiële administratie. Als er schulden zijn wordt u doorverwezen naar een organisatie die u verder helpt om de problemen op te lossen. Met goed opgeleide vrijwilligers van de verschillende organisaties wordt het Loket van maandag t/m vrijdag bemand. U kunt zonder afspraak terecht. Loket Geldzaken is elke werkdag geopend tussen 09.00-12.00 uur en is daarnaast bereikbaar via T. (0528) 745 619 of via e-mail: info@loketgeldzaken.nl.

Uitgelicht

Zoeken