Lees voor

Ander vervoer in Hoogeveen

Een overzicht van het vervoer dat u naast De Bij kunt kiezen.

Trein

Vanaf station Hoogeveen kunt u kiezen voor een directe verbinding met Groningen en Zwolle en de Randstad. Friesland is bereikbaar via een overstap in Meppel. Kijk op www.ns.nl voor routes en tijden.

Streekbus

De streekbus verbindt Hoogeveen met Ommen, Hardenberg, Emmen, Meppel, Coevorden, Spier en Westerbork. Tussen Hoogeveen en Echten rijdt een bus op bestelling, een belbus. Plan uw reis via www.9292.nl of bezoek het overzicht op www.ovinnederland.nl.

Collectief vervoer RegioTaxi

ls er geen rechtstreeks openbaar vervoer van of naar uw bestemming? Dan kunt u reizen met de RegioTaxi, ook wel collectief vervoer genoemd. U moet dan vooraf reserveren, telefoon 0900-1436. Ga naar Vervoersvoorzieningen voor meer informatie. Als u minder mobiel bent door beperking(en), komt u mogelijk in aanmerking voor een Wmo-vervoerpas van de gemeente. Hiermee kunt u met korting reizen met de RegioTaxi.

Buurtbus

Tussen Drogteropslagen en Hoogeveen rijdt de Buurtbus Alteveer/Kerkenveld. De Buurtbus wordt gereden door vrijwilligers en mogelijk gemaakt door het OV-bureau Groningen Drenthe. Ga voor meer informatie naar www.ovinnederland.nl.

Vrijwilligersvervoer

In de gemeente Hoogeveen bieden bewoners diverse vormen van vrijwilligersvervoer aan. Hoogeveenvervoert is een nieuwe vrijwilligersorganisatie die sinds begin 2016 vervoer met begeleiding aanbiedt. Meer informatie hierover vindt u op www.hoogeveenvervoert.nl.

Uitgelicht

Zoeken