Lees voor

Wat wordt de Drentse Onderneming van het Jaar 2018?

Wat wordt de Drentse Onderneming van het Jaar 2018?

Drenthe kent ruim 40.000 ondernemingen, in vele soorten en maten. De meeste bedrijven worden geleid door hardwerkende, enthousiaste, gedreven en bezielde ondernemers.

De Stichting “Drentse Onderneming van het Jaar” wil door het jaarlijks toekennen van de gelijknamige titel haar bewondering en waardering tonen aan al die zeer uiteenlopende, Drentse ondernemingen. Het is haar bedoeling dat de prijs het belang onderstreept van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in Drenthe.

Meerdere Drentse bedrijven, gemeenten (waaronder de gemeente Hoogeveen) en provincie ondersteunen dit initiatief. De inschrijving voor de Drentse Onderneming van het Jaar 2018 is geopend tot vrijdag 15 juni. Succesvolle Drentse bedrijven kunnen zichzelf – of anderen – aanmelden via de site Drentse Onderneming van het Jaar.

https://drentseondernemingvanhetjaar.nl

Alle aanmeldingen worden eerst gecontroleerd op de harde criteria en vervolgens selecteert de jury 10 bedrijven, die na de zomer mogen pitchen om de drie finaleplaatsen. De finale vindt plaats op donderdagavond 15 november in het ATLAS Theater in Emmen. Houdt u die datum alvast vrij in uw agenda?

Drentse Onderneming 2018

Uitgelicht

Zoeken