Lees voor

Uniek project landt in Hoogeveen dankzij innovatievermogen!

30 november 2017 - Vanmorgen mocht wethouder Bert Otten samen met grondlegger van het wereldwijd bekendstaande speelgoedbedrijf Goliath Games Adi Golad de zandverpakkingsmachine voor het kinderspel Super Sand in bedrijf stellen. Goliath games zet meer dan 100 verschillendespellen wereldwijd op de markt. Het bedrijf bracht in 1980 als eerste het spel Rummikub op de Nederlandse markt. Later volgend spelen als triominos, woordzoeker en Robo Fish.

Toespraak Bert Otten
Wethouder Bert Otten houdt openingstoespraak

“Ik ben  buitengewoon trots op het probleem-oplossend vermogen bij de medewerkers van Alescon”, zei wethouder bert Otten.  Dank zij hun innovatievermogen om het complexe probleem van speelgoed-zand verpakken het hoofd te bieden, heeft Alescon hier een giga-opdracht binnengesleept die uitstekend aansluit bij hun doelgroep. ‘Ik ben er trots op dat ik hieraan mag werken’, zei een van de medewerkers desgevraagd.

Eindproduct
Het eindproduct! Hier zijn werknemers erg trots op als ze het in de winkel zien liggen!

In het nagesprek met de directie van het bedrijf werd duidelijk dat ook zij bijzonder tevreden zijn met de wijze waarop het inpakproject hier ter plaatse is opgelost. ‘Dat biedt kansen voor de toekomst’, sloot de jonge directeur Jochanan Golad het bezoek af.

Bert Otten en Adi golad
Eigenaar directeur Adi Golad en Bert Otten hebben de machine in werking gesteld

Uitgelicht

Zoeken