Lees voor

Uitnodiging beursvloer 2 april

Kom naar de tweede editie van de Beursvloer Hoogeveen 
Op 2 april 2019 vindt van 16.00 tot 18.00 uur de tweede Beursvloer Hoogeveen plaats in theater De Tamboer in Hoogeveen. Aanwezige bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben daar maar één doel: het sluiten van matches op het gebied van vraag en aanbod. Het evenement is ideaal voor bedrijven en maatschappelijke organisaties. Bedrijven kunnen op deze manier actief bijdragen aan concrete aanvragen, anders dan een geldvraag. En maatschappelijke organisaties, zoals scholen, zorginstellingen, lokale verenigingen en stichtingen kunnen laten zien wat zij doen en voor wie zij zich inzetten. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan bedrijven en maatschappelijke organisaties in gesprek om elkaar concreet verder te helpen.
Lokale samenwerking
De Hoogeveense Uitdaging helpt bij de totstandkoming van een match. Een match is extra succesvol als een bedrijf iets te bieden heeft en een maatschappelijke organisatie daar een kleine tegenprestatie voor levert. Beursvloer Hoogeveen wordt mogelijk gemaakt door nauwe samenwerking tussen de Hoogeveense Uitdaging en verschillende lokale partijen, waaronder gemeente Hoogeveen, Domesta, NNCZ, WERQ Personeelsdiensten, AREA Reiniging, IG Design Group, SWW Hoogeveen, Team Koen, !pet visuele communicatie, Visual Media, Alfa College, Rabobank Het Drentse Land, De Tamboer en Van Linge en Tillema Notarissen.
 
Meet&match
Schrijf u in voor de Beursvloer en ga voor een win-winsituatie. Ga naar hoogeveenseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer en meld u aan via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Hoogeveense Uitdaging via: info@hoogeveenseuitdaging.nl of 0528-820239. 

Uitgelicht

Zoeken